Chokoladen brækkes itu og smeltes i vandbad sammen med palminen. Når massen er flydende og uden klumper, tages den op af vandbadet, og fløden piskes i lidt efter lidt. Massen stilles køligt, til den er stivnet, hvorpå den trilles i kugler. Kuglerne vendes i krymmel, mens de endnu er håndvarme, stilles igen køligt og pakkes i æsker, når de er faste. Af portionen bliver ca. 70 kugler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8480 gange, og udskrevet 136 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider