Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kokoskonfekt II

Kokoskonfekt II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 60 stk.

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.kogt moset kartoffel
275 g.sigtet flormelis
150 g.kokosmel
1 tsk.vanillesukker
 
 Pynt:
75 g.chokolade
 evt.1 tsk palmin
 
Opskrift:
En stor, kogt kartoffel dampes fuldstændig tør og moses. Den kolde mos blandes med flormelis, kokosmel og vanillesukker og æltes med en ske, til sukkeret er smeltet. Massen bredes ud i en oliesmurt aluminium-form, der er 20 x 20 cm. Chokoladen smeltes i vandbad, evt. med palmin på størrelse med en hasselnød og trækkes ud over kokosmassen. Dagen efter skæres konfekten i ca. 60 firkanter, der gemmes lagvis med pergamentpapir i lufttætte dåser.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12460 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu