Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lækre chokoladetarteletter ( Desserter )

Lækre chokoladetarteletter ( Desserter ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
200 g.revet marcipan
2 æg
0.5 tsk.bagepulver
2 spsk.kakao
25 g.blødt smør
 
 Fyld:
4 spsk.abrikossyltetøj
2 dl.flødeskum
 bær eller frugt i skiver
2 firkanter mørk chokolade
 


Opskrift:

Ovnen stilles på 175 grader.

Bland marcipan og æg og rør let. Tilsæt bagepulver, kakao, og smør Røres glat og fordeles i 6 velsmurte raspdryssede forme i ca. 10 -12 cm, Bages i 20 min.

Vend dem ud og afkøl dem. Smør et tyndt lag syltetøj på og kom det stiftpiskede fløde i og pynt med friske brombær eller tyndt skivede frugter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (53 stemmer)

Opskriften er vist 39675 gange,
og udskrevet 665 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Shirley  -  2011-02-11 16:43:49
Hmmm måske skal man prøve den til sommer


Phil  -  2008-12-03 14:31:47
Hvad skal man bruge chokolade til??


Mathilde  -  2008-10-20 15:37:41
Kan skallerne fryses??


casper  -  2007-11-12 08:58:14
opskriften lyder meget god og kan bruge den til min opgave som jeg skal lave i skolen..


casper  -  2007-11-12 08:57:41
opskriften lyder meget god og kan bruge den til min opgave som jeg skal lave i skolen..


kristine  -  2007-08-18 14:07:19
den lyder lækker ! :D


Jens  -  0000-00-00 00:00:00
Wow den er lækker


Vibeke  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor stor en form anvendes


Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Ckoladen skal bruges til hvad


Lina  -  0000-00-00 00:00:00
Bedst uden himbær


Ælse  -  0000-00-00 00:00:00
Smager tilfrestillede


Danny  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift lyder meget spændende...