Kommentarer
Gerda - 2019-11-11 20:29:29 Rigtig godt
kirsten - 2014-11-26 19:19:21 kan det fryses
Plet - 2011-10-09 13:32:59 Det er da vist en smagssag om man ønsker alm flæsk, røget flæsk, bacon, spæk osv.
viggo henriksen - 2008-09-30 15:21:59 Jeg skærer røget flæsk i tynde skiver steger dem på panden, skærer æbler i både og lægger dem, i flæsket og løgringe ovenpå, det står så og simre i en ½ time, super
Torben - 2007-08-23 16:25:38 Jeg lægger æblerne i bradepanden med risten øverst og på den lægger jeg flæsket, steger løg blandet med bacontern på panden og til slut lægger det på flæsket. Det er bare guf.
Ole - 0000-00-00 00:00:00 Røget flæsk, naturligvis (den Fynske model) , der skal ikke spares på løgene.
Anja - 0000-00-00 00:00:00 Det smager altid godt med gammeldags retter og så en lille en til er også godt :-)
|