Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æbleflæsk ( Gameldaws )

Æbleflæsk ( Gameldaws ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Æbleflæsk ( Gameldaws ), billede 4 Æbleflæsk ( Gameldaws ), billede 1 Æbleflæsk ( Gameldaws ), billede 2 Æbleflæsk ( Gameldaws ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400-500 g.stegeflæsk i skiver,
ca. 1 kg.spiseæbler
 lidt sukker.
 Evt. løg i skiver
 
Opskrift:
Flæsket skæres i tern. og steges som til stegt flæsk.

Æblerne skæres – Uskrællede - i tynde snitter, der steges møre i lidt af fedtet fra flæsket.
De smages evt. til med lidt sukker. Og serveres ved siden af flæsket.

Evt. løg brunes let og lægges hen over flæsket. Groft rugbrød serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (27 stemmer)

Opskriften er vist 111687 gange,
og udskrevet 2932 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gerda  -  2019-11-11 20:29:29
Rigtig godt

kirsten   -  2014-11-26 19:19:21
kan det fryses

Plet  -  2011-10-09 13:32:59
Det er da vist en smagssag om man ønsker alm flæsk, røget flæsk, bacon, spæk osv.

viggo henriksen  -  2008-09-30 15:21:59
Jeg skærer røget flæsk i tynde skiver steger dem på panden, skærer æbler i både og lægger dem, i flæsket og løgringe ovenpå, det står så og simre i en ½ time, super

Torben  -  2007-08-23 16:25:38
Jeg lægger æblerne i bradepanden med risten øverst og på den lægger jeg flæsket, steger løg blandet med bacontern på panden og til slut lægger det på flæsket. Det er bare guf.

Ole  -  0000-00-00 00:00:00
Røget flæsk, naturligvis (den Fynske model) , der skal ikke spares på løgene.

Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager altid godt med gammeldags retter og så en lille en til er også godt :-)