Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kandiseret orangecreme

Kandiseret orangecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Skal af 4-6 usprøjtede appelsiner ca. 150 g
 
 Lage:
2.5 dl.vand
500 g.sukker
 
Opskrift:
De skyllede appelsinskaller dækkes med koldt vand og stilles koldt ½-1 døgn. De koges møre i vandet under låg ca. ½ time, hvorefter de afdryppes. Hvis skallerne er meget tykke, kan man nu med en teske skrælle et tykt lag af den hvide hinde bort. Skallerne klippes i centimetertykke strimler. 1/4 liter af kogevandet blandes med ½ kg sukker og stilles hen, til sukkeret er smeltet. Da koges lagen uden låg, til termometret viser 115 grader, eller en dråbe stivner til en blød kugle i koldt vand. Skallerne koges derpå sagte i lagen 10 min., afdryppes og trilles i tørt sukker - nogle stykker ad gangen. Det overflødige sukker rystes af. Orangegrenene tørres i stuetemperatur et par timer. De kan gemmes, som de er, eller dyppes i chokolade og spises som konfekt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8335 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu