Ischokolader med pistacienødder
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Smelt chokoladen og palmin sammen over vandbad eller i mikroovn. Rør pistacienødderne i. Fordel ischokoladen i formene.
Opbevar dem i køleskab til de skal spises. Pynt evt. med lidt hk. pistacienødder ved servering.
|
|
Opskriften er vist 10749 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne