mørk overtrækschokolade100 g. mørk overtrækschokolade
2
mandariner2 mandariner
1
dl.
perlesukker1 dl. perlesukker
Opskrift:
Ælt Grand Marnier i marcipanen og del den i stykker. Vask mandarinerne grundigt i koldt vand, tør dem. Del dem i halve og skær dem i tynde skiver. Strø halvdelen af sukkeret på et stykke bagepapir og læg mandarinstykkerne på sukkeret. Drys resten af sukkeret over og lad dem tørre på et lunt tørt sted, helst natten over. Smelt overtrækket, dyp marcipanen heri og stil dem på et stykke bagepapir. Dekorer med mandarinstykkerne, inden overtrækket stivner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9216 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider