Citrontoppe
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : |
|
|
Siet citronsaft, fintrevet skal og frugtfarve blandes. Sigtet flormelis røres i lidt efter lidt. Når massen er fast, æltes den med resten af flormelis og trilles i stænger, der skæres i ca. 45 småstykker. Disse trilles til toppe, der stilles på pergamentpapir, drysset med flormelis, og tørres 1-2 dage. De kan gemmes i dåser, som de er, eller overtrækkes med chokolade.
|
|
Opskriften er vist 12683 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne