Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ananas med chokolade-overtræk

Ananas med chokolade-overtræk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skiverananas
1 dl.ananaslage
170 g.sukker
125 g.kogechokolade
 
Opskrift:
Ananasringene afdryppes. Lage og sukker smeltes over svag varme. Når lagen er klar, koges den ind uden omrøring til 115 grader eller til en dråbe stivner til en blød kugle. Ananasstykkerne lægges en for en i lagen og gives et opkog. De lægges på rist. Lagen koges ind og dryppes over frugten. Når skiverne er helt tørre, kan de overtrækkes med chokolade. Chokoladen brækkes itu og smeltes over damp. Frugtstykkerne dyppes deri og lægges til tørre på oliesmurt pergament eller bagepapir.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 23903 gange,
og udskrevet 411 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Susanne  -  2017-12-20 17:39:48
Lige som min mor lavede dem i 60'erne - uhm dejlig frisk

Johan Nielsen  -  2015-12-14 17:52:10
Lækkert med en god kop Kaffe,alle synes godt om dem

elvina  -  2008-03-23 14:09:13
fed som desert særligt efter en om gang med chilli