Æbleskiver uden sukker (Diabetes)

Æbleskiver uden sukker (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 32 stk.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Æbleskiver

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Æbleskiver uden sukker (Diabetes), billede 4 Æbleskiver uden sukker (Diabetes), billede 1 Æbleskiver uden sukker (Diabetes), billede 2 Æbleskiver uden sukker (Diabetes), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
40 gram Gær, frisk
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
100 gram Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
120 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Perfect Fit (Sødemiddel) Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
   
  Til stegning:
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Gæren opløses i den lune mælk, kvark og æg tilsættes. De tørrer ingredienser blandes samen og røres i. Dejen hviler 30 minutter.

Bages i en god varm æbleskivepande i fedtstof.

Hullerne fyldes ca. 2/3 op med dej og når de er bagt på den ene side, vendes de med en gaffel eller strikkepind og bages færdig.

Tips:

Skal bage længere end almindelige æbleskiver uden kvark.

Der bruges gerne sukker og syltetøj til æbleskiver. Perfect Florsød (sødemiddel)kan bruges sammen med sukkerfri syltetøj.


karakterer:
Opskriften er vist 36615 gange,
og udskrevet 1134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5524 (1315 kcal)
KJ pr. stk. 172 (41 kcal)
Vægt ialt 734 gram
Vægt pr. stk. 22 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 752 KJ (179 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 15.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu