Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogt rødkål til diabetiker

Kogt rødkål til diabetiker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

HøjtidJul

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
600 g.rødkål
1 dl.blandet frugtsaft uden tilsat sukker
0.5 dl.hvidvinseddike
2 laurbærblade
4 dl.vand
 sødemiddel efter smag
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rødkålen snittes fint. Saft, eddike, laurbærblade og vand tilsættes. Kålen koges i ca. 45 minutter under låg ved svag varme. Rør af og til.

Kålen smages til med sødemiddel, salt og peber.

Servering:
Rødkålen serveres som tilbehør til f.eks. stegt and og flæsesteg.

Tips:

Solbærsaft eller ribssaft uden tilsat sukker kan anvendes i steder for blandet frugtsaft. Hvidvinseddike kan erstattes af almindelig eddike.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 32039 gange,
og udskrevet 874 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Louise  -  2016-12-05 17:11:23
Skal saften være blandet med vand eller mener du blandet frugt?

Jens  -  2016-11-23 15:32:25
Der er i mine øjne alt for meget væske i. Resultatet bliver for vandet.

Heidi  -  2012-12-12 15:20:47
Hvor lang tid kan det mon holde sig?

Henriette  -  2011-05-04 09:06:32
Prøvede at lave retten med isis "Perfekt sød", og Fun-light solbær saft. Den smager HELT fantastisk. Meget bedre end købe-rådkål efter min mening, og så er det jo dejligt at man oveni kan spare på kalorierne! Vær opmærksom på, at den 1,5 dl. saft er ufortyndet. Fun-light solbær blandet 1 til 9, og det virkede rigtig. Så pas på hvis du har en saft som blandes 1 til 4. Så skal man nok bruge dobbelt saft, og så det mindre vand - Bare et tip.

Elin  -  2010-05-14 00:04:17
Har lavet opskriften flere gange, efter en af diabetesforenings kogebøger, den er bare super lækker og kan varmt anbefales :-)

Karen  -  2009-11-08 17:41:45
Det er en rigtig god rødkål. Lige så god som den jeg lavede førhen,inden vi fik en diabetiker i familien. Så det bliver den her fremover :)

  -  2008-03-19 15:44:34
lækker, lækker rødkål, meget bedre end den købte MED sukker