Gulerodssuppe med pernod/og pikant ost

Gulerodssuppe med pernod/og pikant ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : eskild

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 spsk.olie
2 store løg (finthakket)
600-800 g.fint revne gulerødder
1.5 l.vand
2 oksekødsbouillonterninger
250 g.pikantost
2.5 dl.piskefløde
 evt.lidt safran (kan undlades)
2 spsk.Pernod (spiritus)
 
Opskrift:
Løg svitses i olien. Revne gulerødder tilsættes. Efter et par min. tilsættes vand og bouillonterninger skal nu simre i 10 minutter.

Tilsæt derefter pikantost, fløde og Pernod. Smag til med salt og peber Giv et opkog.

Giv et godt brød til.

Tips:

Lækker suppe som alle kan lide også de mennesker som ikke bryder sig om grønsager.

Børn elsker at være med til at rive gulerødderne.

Serveres som forret og eller hovedret

God fornøjelse





karakterer:
Opskriften er vist 18590 gange,
og udskrevet 465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (92 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-18 18:01:44
Lækker, nem og ungernes favorit...

  -   2010-07-28 18:02:11
ej spiritus i suppe ej da jeg var barn så var det altid uden sådan noget stas!

  -   2010-07-28 18:00:52
Jaer! englenes er klart bedre ad ad spiritus !

  -   2010-07-28 17:59:53
Englenes gulerodssuppe er bedre !!!!!!! prøv selv

  -   2005-01-01 01:01:01
bare supernem og god