Rødkåls Råkost hverdag og fest

Rødkåls Råkost hverdag og fest, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Fru Fleron

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.25 lille rødkåls hoved
2 store grønne æbler
2 store søde appelsiner
1 lille håndfuld hasselnødder
 
Opskrift:
Skær rødkålen i meget fine strimler skær appelsinerne i tern skær æblerne i tern hak nødderne groft

Bland det hele sammen og lad det trække nogle timer før servering.

Tips:

Skal der festes, tilsættes flg: 2 carambole ( stjernefrugt) i skiver. en håndfuld grønne søde vindruer.

Pynt med carambole og appelsin på toppen. der er virkeligt en dekorativ råkost de fleste kan lide.





karakterer:
Opskriften er vist 13779 gange,
og udskrevet 512 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-25 16:29:30
Denne råkost er bare så god, og den snager dejligt på trods af at jeg ikke i er er til råkost.

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god (og nem)