Chokoladekage i springform
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Laura Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes og røres godt sammen med sukker. Æggene tilsættes et ad gangen.
Bagepulver, kanel, vanilje og kakao tilsættes sammen med grofthakkede nødder og chokolade og det hele røres godt sammen. Blandingen hældes i en smurt springform og bages midt i ovnen ved 150 grader C. alm. ovn i 60 minutter. |
|
Opskriften er vist 13623 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne