lakridsekstrakt og vand blandes sammen til en grød anisolie og farve iblandes
husblassen udblødes i koldt vand i 5- 10 minutter. knug vandet fra. herefter smeltes den forsigtigt i en gryde ved svag varme. når husblassen er smeltet blandes den i lakridsmassen.
Tips:
lad lakridserne stå koldt i et døgn. så bliver de mere hårde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.1
(13 stemmer)
Opskriften er vist 16700 gange, og udskrevet 290 gange.
Kommentarer
Lisbeth - 2007-01-19 20:47:05 Der mangler indhold! Det er jo kun tilsætning!!!
simon - 0000-00-00 00:00:00 lyder nemt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider