Porre/kartoffel-flan
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt af : Heidi Indsendt : |
|
|
Rens porrerne og snit den fint.
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.
Svits porrestykkerne i smør og tilsæt kartoffeltern.
Spæd med vand og lad det simre i 5 min.
Fordel fyldet i to smurte tærteforme.
Pisk æg og fløde eller Money sammen med salt og peber og hæld det over.
Sæt formene i ovnen ved 180 grader C ca. 15 min.
|
|
Opskriften er vist 16530 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne