Porre/kartoffel-flan

Porre/kartoffel-flan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi

Indsendt :     

Ingredienser:
1 porre
500 g.store kartofler
15 g.smør
1 æg
1 dl.fløde eller 1 dl Money sauce fra Karolines køkken
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens porrerne og snit den fint. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Svits porrestykkerne i smør og tilsæt kartoffeltern. Spæd med vand og lad det simre i 5 min. Fordel fyldet i to smurte tærteforme. Pisk æg og fløde eller Money sammen med salt og peber og hæld det over. Sæt formene i ovnen ved 180 grader C ca. 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 16530 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu