Tarteletter med kantareller

Tarteletter med kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Svampe - Kantareller

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Tarteletter med kantareller, billede 4 Tarteletter med kantareller, billede 1 Tarteletter med kantareller, billede 2 Tarteletter med kantareller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kantareller, friske
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber, hvid
kviste Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
10 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   
Opskrift:
Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Læg dem i en kasserolle og lad dem koge i deres egen væde sammen med saltet til væden er kogt ind. Tilsæt fedtstof og lad svampene svitse let.

Spæd med fløden lidt af gangen og lad stuvningen koge sammen imellem hver spædning. Smag til med citronsaft, sherry og lidt hvid peber.

Varm tarteletterne ved 200 grader C. alm. ovn. Fyld dem med stuvningen og pynt med persillekviste.

Server med en blandet grøn salat eller salat af julesalat.

Tips:

Du kan forberede stuvning, så det blot skal varmes.


karakterer:
Opskriften er vist 48509 gange,
og udskrevet 1233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5918 (1409 kcal)
KJ pr. Pers. 1479 (352 kcal)
Vægt ialt 880 gram
Vægt pr. Pers. 220 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 672 KJ (160 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 25.4 gram
Kulhydrat 14.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu