Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Tarteletter med kantareller

Tarteletter med kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Tarteletter med kantareller, billede 4 Tarteletter med kantareller, billede 1 Tarteletter med kantareller, billede 2 Tarteletter med kantareller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kantareller, friske
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber. hvid
kviste Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
10 Tarteletter Luxus 1 tartelet vejer ca. 23 gram.
   


Opskrift:

Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Læg dem i en kasserolle og lad dem koge i deres egen væde sammen med saltet til væden er kogt ind. Tilsæt fedtstof og lad svampene svitse let.

Spæd med fløden lidt af gangen og lad stuvningen koge sammen imellem hver spædning. Smag til med citronsaft, sherry og lidt hvid peber.

Varm tarteletterne ved 200 grader C. alm. ovn. Fyld dem med stuvningen og pynt med persillekviste.

Server med en blandet grøn salat eller salat af julesalat.

Tips:

Du kan forberede stuvning, så det blot skal varmes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 42902 gange,
og udskrevet 1141 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu