| |
|
Farmors Julekage
Farmors Julekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Mælken lunes og margarinen smeltes deri. Gæret smuldres i og de øvrige ingredienser blandes i. Herefter sættes dejen til hævning i ca. 30 minutter.
Efter hævningen slås dejen ned før den kommes i bageform/bageskål og drysses godt med sukker.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 35 minutter på ovnens nederste rille.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1
(24 stemmer)
Opskriften er vist 89190 gange, og udskrevet 1585 gange.
| |
|
|
KJ total 16867 (4016 kcal)
KJ pr. stk. 16867 (4016 kcal)
Vægt ialt 1354 gram
Vægt pr. stk. 1354 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1245 KJ (296 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 49.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Bageren - 2010-11-23 17:56:53 Meget god! Helt som farmor bager dem! ;)
sofie - 2008-12-14 14:43:28 det er den bedste julekage nogensinde
|
|