Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Taboulé

Taboulé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Oprindelsesland : Nordafrika

NordafrikaIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.bulgur
 vand
2-3 forårsløg
5-6 modne tomater eller den dobbelte mængde cherrytomater
1 bdt.hakket persille
 rigelig hakket mynte
0.5 citron saft heraf
0.75 dl.olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kom bulguren i en skål og tilsæt vand, så det står ca. 3 cm over bulguren. Lad bulguren trække 6-8 timer. Hæld den dernæst i en sigte, så evt. overskydende vand kan dryppe af. Snit forårsløgene fint, skær tomaterne i halve, pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små terninger. Bland bulguren med løg, tomater og mynte. Pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen og bland dette i salaten.

Den må gerne trække en times tid inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20742 gange,
og udskrevet 443 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Amina  -  2009-01-10 16:48:54
til Ditte du kan jo bare gange op ved at div. 4 med de antal personer der er:)


Ditte  -  0000-00-00 00:00:00
hej molly, gangede du op for at lave til så mange, og hvis, så hvor meget???


Molly  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en rigtig lækker salat jeg serverede for 46 mennesker og alle kunne rigitig godt lide den