Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Rør godt efter hvert. Tilsæt appelsinskal - og saft. Bland mel og bagepulver og rør det i sammen med rommen.
Bland alt fyldet med de 3 spsk. mel og bland det i dejen. Kom dejen i en smurt springform og pynt med nogle hele valnødder. Bag kagen 1 - 1 1/4 time ved 175 grader C. alm. ovn. Lad kagen afkøle på en bagerist.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 54426 gange, og udskrevet 901 gange.
Energi:
KJ total 26478 (6304 kcal)
KJ pr. Kage 26478 (6304 kcal)
Vægt ialt 2077 gram
Vægt pr. Kage 2077 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1274 KJ (303 kcal) Protein 5.8 gram Fedt 13.9 gram Kulhydrat 37.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Helene - 0000-00-00 00:00:00 Meget god. vi prøvede uden rom.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider