Rør smør og flormelis godt sammen. Rør ægget i. Hak chokolade og mandler hver for sig. Bland forsigtigt mel, chokolade, mandler og rosiner i. Sæt dejen i valnøddestore toppe på bagepladen med 2 skeer.
Bag kagerne 8 - 10 min. ved 200°. Lad kagerne afkøle på bagerist, før de lægges i dåse med tætsluttende låg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10938 gange, og udskrevet 221 gange.
Kommentarer
Marianne - 0000-00-00 00:00:00 Kagerne er virkelig meget lækre. De bliver dog ikke "klumper", men pæne småkager, der er lidt høje på midten. Skal mindst bages i 15-17 minutter!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider