grofthakkede valnødder50 g. grofthakkede valnødder
50
g.
grofthakkede hasselnødder50 g. grofthakkede hasselnødder
50
g.
grofthakkede mandler50 g. grofthakkede mandler
75
g.
hakkede tørrede abrikoser75 g. hakkede tørrede abrikoser
Opskrift:
Margarine, nougat og chokolade smeltes i en tykbundet gryde ved svag varme.
Afkøles lidt.
Farin, kanel og Baileys røres i.
Æg, sukker og Vanila piskes hvidt og skummende. Hvedemel blandes med bagepulver og røres forsigtigt i æggemassen.
Resten af ingredienserne røres i. Dejen hældes i en raspdrysset bradepande 23x33 cm og bages i ca. 35 minutter ved 175 grader C alm. ovn.
Kagen afkøles og skæres ud i små firkanter.
Tips:
Kagen er bedst, dagen efter den er bagt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(18 stemmer)
Opskriften er vist 41817 gange, og udskrevet 756 gange.
Kommentarer
- 2015-04-02 14:56:28 Super god
Nina M - 2013-12-30 14:52:03 Jeg synes, at de var en skuffelse.
I mine øjne er en brownie en kage med lidt bid i, denne var mere i konsistens som en ordinær kage.
Smagen var heller ikke lige så god,som jeg havde forestillet mig.
- 2010-10-31 09:28:06 hold op hvor lyder de gode! de skal helt klart prøves til jul!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider