Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Julebiscotti

Julebiscotti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Biscotti

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.mandler
50 g.soltørrede tranebær
50 g.sukat
50 g.pomerans
50 g.god mørk chokolade med højt kakaoindhold
4 æg
3 tsk.bagepulver
1 stang vanille
2 tsk.kanel
2 tsk.stødte nelliker
2 tsk.havsalt
300 g.rørsukker
250 g.hvedemel
250 g.fin durum hvedemel
1 æggehvide
1 appelsin revet skal heraf
 
Opskrift:
Mandler, soltørrede tranebær, sukat, pomerans og chokolade hakkes groft og blandes i en skål. I en anden skål piskes æggene med bagepulver, vanille, kanel, stødte nelliker, havsalt og rørsukker, hvorefter det blandes med de hakkede ingredienser og melet tilsættes lidt efter lidt. Ælt og rul dejen til lange stænger på et melet bord - cirka 2 cm høje og 4 cm brede - og læg dem på en plade med bagepapir. Stængerne pensles med pisket æggehvide og drysses med revet skal af appelsin, hvorefter de bages ved 180 grader i 15 minutter. Tag stængerne ud og skær dem i 1 cm tykke diagonale skiver og bag stykkerne videre - nu ved 125 grader i cirka en halv time til de er tørre. Når biscottierne er færdige, skal de ligge på bagepladen og tørre i yderligere minimum 1 time inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14590 gange,
og udskrevet 292 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

inger  -  2007-12-16 15:32:49
Jeg har prøvet at bage julebiscotti. De smager dejligt, men jeg tror de bliver bedre, hvis man undlader chokoladen. Den giver en underlig smag sammen med frugt og nødder.

madmor  -  2007-12-06 20:24:27
de er fantastiske