Julebakkelser

Julebakkelser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.smør el. margarine
300 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
250 g.kvark
3 dl.frugt mos
 
 Pensling:
1 pisket æg
 
Opskrift:
Hak fedtstof, mel og bagepulver sammen. Tilsæt kvark og ælt dejen til den er ensartet og smidig. Lad den hvile i køleskabet i ca. 30 min. Rul dejen ud til ca. 3 mm tykkelse. Stik runde stykker ud af dejen med en form eller et glas. Læg de runde stykker på en beklædt plade og læg en skefuld frugt mos på hver skive. Fold kanterne sammen om mosen og tryk dem godt sammen. Hvis man fugter dem med vand holder de bedre. Pensl kagerne med æg og bag dem midt i ovnen ved 225° i 10 - 15 min.

Tips:

Julebakkelserne kan fryses ned inden de bages. Sæt dem ind i ovnen lige før kaffen serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 8502 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu