Honningkage i form
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Bring honning, sukker og vand i kog i en gryde. Lad det afkøle og rør krydderier, mel, natron og æg i. Fyld dejen i en smurt sandkageform eller en lille bradepande. Pynt med de hele smuttede mandler.
Bag honningkagen i en varm ovn ved 175 grader i ca. 45 min.
Lad kagen afkøle i formen.
Tips: Honningkagen kan naturligvis spises med det samme, men den smager bedre, når den er nogle dage gammel. Pak den ind i folie, når den er kold. Prøv den med smør på. |
|
Opskriften er vist 13149 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne