Honningkage i form

Honningkage i form, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
375 g.honning
375 g.farin
2 dl.vand
1 tsk.stødt nelliker
3 tsk.stødt kanel
750 g.hvedemel
2 tsk.natron
3 æg
 
 Pynt:
50 g.smuttede mandler
 
Opskrift:
Bring honning, sukker og vand i kog i en gryde. Lad det afkøle og rør krydderier, mel, natron og æg i. Fyld dejen i en smurt sandkageform eller en lille bradepande. Pynt med de hele smuttede mandler. Bag honningkagen i en varm ovn ved 175 grader i ca. 45 min. Lad kagen afkøle i formen.

Tips:

Honningkagen kan naturligvis spises med det samme, men den smager bedre, når den er nogle dage gammel. Pak den ind i folie, når den er kold. Prøv den med smør på.





karakterer:
Opskriften er vist 13149 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu