Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte chokolader

Fyldte chokolader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tea

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.nougat
1 appelsin
2 cl.god rom
50 g.smeltechokolade
 
Opskrift:
Smelt chokoladen over vandbad. Når alt er smeltet og flydende pensler du konfektforme 3-4 gange for at få en tyk skal. Stil formene køligt.

Smelt nougaten langsomt i et vandbad. Pres appelsinen og bland appelsinsaften og nougaten sammen. Dette kan godt skille en smule men bliv ved at røre. Når nougaten og appelsinsaften er ved at blive lidt mere fast blandes rommen i. Ønskes en lidt mere kraftig smag kan man blande lidt mere rom i.

Fordel massen i de afkølede forme. Læg et låg af smeltet chokolade og lad dem stå afkølet.

Tips:

Opbevares i køleskab i op til 2 uger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 34582 gange,
og udskrevet 922 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

anna  -  2012-11-25 11:04:35
man pensler ikke former. Man fylder dem helt op med chokolade og derefter hælder man det overskyende chokolade ud. banker lidt på formen så det løber bedre ud. stiller formen til tørre og når det er overfladisk tørt kommes fyld i og så låg på. chokolade må ikke opbevares på køl da chokoalde ikke reagere godt på kulde men opbevares et tørt sted......

KatjaLP  -  2010-11-05 22:56:40
Er det nødvendigt med rom??

Jens  -  0000-00-00 00:00:00
hvor mange forme skal man bruge??

honey  -  0000-00-00 00:00:00
smager super