Sovs til juleand

Sovs til juleand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : lene nielsen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Sky fra andestegningen og evt. (og meget gerne) også sky fra flæskestegs stegningen
 salt
 peber
 sukker
 ribsgele
 Kulør
 
Opskrift:
Skyen skummes for fedt. Lad endelig lidt fedt være tilbage, da det giver smag.

Skyen koges op, jævnes med meljævning, smages til med salt, lidt peber, sukker og ribsgele.

Kulør på til den rigtigt farve.

Tips:

Man kan også afsmelte lidt af andefedtet, tilsætte mel, røre godt og så komme skyen til, indtil sovsen har den rette konsistens. Men det giver en lidt federe sovs end ovenstående.


karakterer:
Opskriften er vist 14686 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu