Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indbagt gedeost med tomatmarmelade

Indbagt gedeost med tomatmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Oste - Gedeost

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Volke

Indsendt :


Indbagt gedeost med tomatmarmelade, billede 4 Indbagt gedeost med tomatmarmelade, billede 1 Indbagt gedeost med tomatmarmelade, billede 2 Indbagt gedeost med tomatmarmelade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Indbagt gedeost:
300 g.frisk gedeost
 forårsrulledej i små plader (evt. filodej)
 olivenolie til stegning
 
 Tomatmarmelade:
200 g.modne tomater
100 g.sukker
0.5 citron saften heraf
 
Opskrift:
Indbagt gedeost:
Skær gedeosten i firkanter der passer til en mundfuld (110 g = 7-8 stk.). Del hver plade af forårsrulledejen på midten til en trekant. Læg et stykke ost på midten og fold til en firkant.

Varm olien på en pande og steg gedeostepakkerne deri. Start med sammenføjningen nedad. De skal være gyldne og sprøde på begge sider men de skal ikke stege længe. Tag dem op og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Osten bliver blød indeni den knasende indpakning.

Tomatmarmelade:
I en lille gryde blandes hakkede tomater med sukker og citronsaft (den bliver ret sød - brug evt. mindre sukker og mere citron). Lad det koge ved svag varme til det tykner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 49993 gange,
og udskrevet 1620 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

annika  -  2011-12-26 10:52:21
Er der nogen der ved om de kan fryses eller svt. laves dagen før ??

Hanne  -  2010-09-03 10:26:27
synes at det er lidt for syrligt kan måske skyldes at citronen var ret stor og saftig næste gang tror jeg nok jeg vil smage den til med citronsaften lidt efter lidt

Mette  -  2007-02-22 14:22:49
Prøv at ligge et lille stykke serano skinke ved, giver lige det Sidste:-)