Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Mandelappelsinkage, Tunesisk

Mandelappelsinkage, Tunesisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Oprindelsesland : Tunesien

TunesienKilde : Kille Enna

Indsendt :



Ingredienser:
45 g.fintrevet daggammelt brød minus skorpe
200 g.sukker
100 g.mandler
2.1 dl.majsolie
4 æg
1 citron
2 appelsiner
1.5 tsk.bagepulver
 
 Sirup:
 Saften af citrusfrugterne
85 g.sukker
3 nelliker
2 kanelstænger
 


Opskrift:

Mandler, skallen af appelsin og citron, brødkrummer, bagepulver og sukker blendes sammen. Tilsæt æg og olie.

Kog ingredienserne til siruppen i ca. 20 minutter til det tykner ganske lidt. Bages i 40 min. ved 180 grader.

Prik den bagte kage og siruppen hældes over. (Kan holde sig op til 1 uge - vinder i smag efter et par dage).

Server for eksempel med græsk "style" yoghurt, som kan købes i indvandrerbutikker, eller lad en dansk yoghurt dryppe af natten over i et kaffefilter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15544 gange,
og udskrevet 282 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne-Lise, Rødvig Stevns  -  2008-02-16 14:03:53
Bagte den som dessertkage for 34 mennesker, der alle roste den i høje toner. Enkelte kaldte den sågar "syndig". Og det med græsk yougurt til er bare det helt rigtige.. Jeg gav den lidt længere bagetid end der stod. Endvidere rørte/piskede jeg den temmelig længe, så den blev mere luftig. Skøn-skøn opskrift!


lars her  -  2007-05-14 12:12:09
så findes det ikke bedre