smuttede hele mandler 3.5 dl. smuttede hele mandler
2
stk
kanel, hel2 stk kanel, hel
200
g.
rosiner 200 g. rosiner
1
spsk.
stødt kanel 1 spsk. stødt kanel
2
dl.
olivenolie 2 dl. olivenolie
2
revede løg 2 revede løg
5
dl.
tomatjuice (kør f.eks. 600-800 g tomater gennem en saftpresser) 5 dl. tomatjuice (kør f.eks. 600-800 g tomater gennem en saftpresser)
2
kg.
flåede tomater på dåse eller flåede friske tomater 2 kg. flåede tomater på dåse eller flåede friske tomater
1500
g.
skrabede kartofler 1500 g. skrabede kartofler
evt. vand til det dækker evt. vand til det dækker
Opskrift:
Mariner lammet i hvidløg, safran, ingefær, paprika, sort peber, revet løg, stødt og hel kanel i 3-4 dage i køleskabet eller i 2 dage ved stuetemperatur.
Tør stykkerne af.
Brun kraftigt i olivenolie, tilsæt resten minus mandlerne, rosinerne og kartoflerne.
Kog sagte 2-2½ time ved konstant skumning, og lige inden kødet er mørt tilsættes resten og koges 20 min. ekstra.
Pynt med hakket koriander/persille og server groft brød og couscous til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10178 gange, og udskrevet 216 gange.
Kommentarer
Tunisa - 2010-02-10 15:20:16 den er ikke Tunis mad den morroco
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider