mørk bitter chokolade 120 g. mørk bitter chokolade
3
æggeblommer3 æggeblommer
75
g.
flormelis 75 g. flormelis
5
dl.
piskefløde 5 dl. piskefløde
3
spsk.
cognac 3 spsk. cognac
100
g.
makroner100 g. makroner
Opskrift:
Bræk chokoladen i stykker og smelt den sammen med en ½ dl. af fløden.
Æggeblommer og flormelis piskes luftig og chokolademassen røres i.
Piskefløden piskes og vendes i sammen med cognac.
Massen hældes i en form.
Tryk knuste makroner lidt ned i isen.
Frys 5-6 timer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(7 stemmer)
Opskriften er vist 13302 gange, og udskrevet 415 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider