Fyldte dadler
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Indsendt af : Anders Indsendt : Red : |
|
|
Fjern stenen fra dadelen
Skær et stykke nougat i den rette størrelse og læg den ind hvor dadelstenen lå.
Rul et stykke marcipan ud og dæk dadelen med det. "Pak" den ind.
Smelt chokoladen i vandbad Overtræk dadlen med chokolade, lad chokoladen størkne. Pynt evt. med smuttede mandler eller kandiserede violer. Tips: Det er et lækkert stykke konfekt at spise til fx kaffen. |
|
Opskriften er vist 12549 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne