Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pocherede æg med yoghurt

Pocherede æg med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
3 dl.græsk yoghurt
4 æg
0.5 dl.eddike
 salt
3 fedpressede hvidløg
2 spsk.smør
1 tsk.paprika
 
Opskrift:
Æggene slås ud og kommes forsigtigt i en gryde med kogende vand med salt og eddike. De pocheres til hviderne er hårde, og tages op på et fad. Yoghurten røres med hvidløg og salt. Smørret smeltes, og paprika svitses heri. Yoghurt og smørsovs hældes over æggene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7622 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

xx  -  0000-00-00 00:00:00
Den der skriver d i gjort, han skal have sin hale smurt...