Geléprøven

Geléprøven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Geléprøven:
 frugtsaft til gele
 
Opskrift:
Dyp skeen i saften og hold den stille til afkøling et stykke over gryden. Hvis den sej dråbe bliver hængende under skeen, er geléen færdig. Ellers holdes den på kog endnu nogle min. Fjern straks gryden fra varmen når prøven lykkes.


karakterer:
Opskriften er vist 12642 gange,
og udskrevet 107 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu