Risgratin med ost

Risgratin med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 dl.hvedemel
3 dl.mælk
2 bægreÆggeblommer, pasteuriseret
3 bægreÆggehvider, pasteuriseret
 
 Fyld:
150 g.mild fed ost
2 dl.kogte ris
 salt
 paprika
 
Opskrift:
Der røres en jævning af mel og mælk i en gryde, lad det koge sammen. Osten tilsættes og smelter i sovsen, der legeres med æggeblommer. Den kogte ris og krydderier kommes i, og til sidst tilsættes de piskede hvider. Smør et alm. ovalt ovnfast fad, kom massen i, og bag det ca. 40 min. i 175°C.

Gratinen kan serveres med tomat sauce eller som et tilbehør til f.eks. kotelet i fad.


karakterer:
Opskriften er vist 8675 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu