Charmoula-marinade til grilning af fisk og kød

Charmoula-marinade til grilning af fisk og kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Tunesien

TunesienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 rødløg
2 fedhvidløg, knust
2 spsk.stødt kommen
2 spsk.paprika
0.25 tsk.rød chili-flager (tørret) eller hak evt. selv en tørret chili groft
4 spsk.hakket, bredbladet persille
2 spsk.citronsaft
4 spsk.hakkede korianderblade
4 spsk.olivenolie
1 tsk.havsalt
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Alle ingredienserne kommes i en blender eller hakkes meget fint. Kommes i en gryde og varmes let op. Køles af og bruges generøst. NB! Fede fisk egner sig bedst, da de tager kortere tid for marinaden at give smag til. Brug for eksempel laks, makrel eller helleflynder. Marineres i store tern på spyd og grilles på grillpande i ovn eller over havegrillen. I stedet for fisk kan der bruges lam, kylling eller kalv.


karakterer:
Opskriften er vist 18106 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

gerdhave  -  2009-04-04 18:26:16
Hvor sjovt - samme opskrift 3 gange, når man googler på fisk marinade. Med karakterer fra dennes 7,8 til 9, når den bare kaldes marinade til grillning af fisk!!!!!!