Kommentarer
CH - 2016-07-18 16:17:11 Al for lang bagetid. Varmluftsovn 200 gr. max 20. min
anonyme bager - 2011-09-30 15:46:27 dejen smager lidt mærkelig i starten..
Pede Thorsen 69 år gammel - 2010-03-01 14:40:00 Fede kanegelboller, men de samget lidt fro meget af sukker. Og min kone fortalte mig at de havde fået for meget, men en ellers vidunderlig smag som der kom ud af disse små runde kugler... Mvh Pede.
- 2008-12-25 12:50:33 der skal perle sukker på så de kan blive rigtige svenske og helst et glas økologisk glas sød mælk til
Sneglekenderen - 2007-08-05 21:13:08 Det hedder svenske kanelsnegle fordi kanelsnegle er en svensk "opfindelse". Det var Jøsta Bønkymynke der bragte kanelsneglende til danmark
pnb - 0000-00-00 00:00:00 Kan også bages uden gær!! Brug i stedet 6 tsk bagepulver, 7½ dl mel. I fyld: i stedet for sukker brug da 100 gr farin og tilsæt 1 tsk kardemomme! Pynt: grøn glasur - falder lige i øjnene på børn!! HUSK skal ikke hæve når der bruges bagepulver!! Man sparer tid og strøm!
- 0000-00-00 00:00:00 Også omkring et kvarter ved 225 grader i alm ovn...-Men super goé... :O)
Randi - 0000-00-00 00:00:00 lyder vildt godt men da jeg lige var gået i gang med at lave nogle andre opdagede jeg dem..... øøøøøøøøøvvvvvvvvvv
yytyt - 0000-00-00 00:00:00 hvofor hedder det "svenske"
ukendt - 0000-00-00 00:00:00 De skal i hvert fald ikke bages ved 225 grader og SLET ikke i så lang tid. Måske et kvarters tid ved 200 grader i varmluftsovn!!!
|