Tandoori-masala-lasagne

Tandoori-masala-lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt af : Pete

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kalkun- eller oksekød
1 løg
3 fedhvidløg
1 squash
1 aubergine
1 bk.champignoner
1 ds.flåede tomater
3-4 tsk.tandoori masala
 krydderiblanding
0.5 tsk.stærk chilipulver
 salt
 peber
 lasagneplader
 Mornaysauce
 revet cheddarost
 
Opskrift:
Svits kødet i lidt olie. Tilsæt det hakkede løg, hvidløget og krydderierne. Hak grøntsagerne groft og tilsæt dem sammen med de flåede tomater. Lad det simre under låg i 10 minutter. Smag til og krydr evt. mere. Arranger lasagnen i et smurt ildfast fad således: kødsaucen, lasagneplader og mornaysauce. Gentag 3 gange og slut af med at drysse en god portion friskrevet cheddarost henover. Bag lasagnen i en 200 grader varm ovn i ca. 40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 12043 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-08 11:20:14
Ok, men ikke den bedste lasagne jeg har smagt.