Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Georgisk ostebrød

Georgisk ostebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
2.5 dl.lun mælk
1 spsk.Sukker
2 tsk.salt
100 g.blødt smør
500 g.hvedemel
 
 Fyld:
125 g.emmentaler
125 g.frisk gedeost
125 g.camembert
125 g.kvark
1 spsk.Blødt smør
1 æg
 
Opskrift:
Rør gæren ud i halvdelen af mælken. Tilsæt lidt af sukkeret og lad det stå 10 minutter. Tilsæt resten af mælken, sukker, salt, smør og mel. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket ca. 1 time.

Skær den hårde ost i små tern. Rør de andre oste sammen med smør og æg og vend ostetern i.

Rul dejen ud til en cirkel på 55 cm. I diameter. Læg dejen i en smurt form på 22 cm. I diameter. Dejen skal hænge godt ud over kanten. Læg osteblandingen i midten. Fold dejen ind over osten i løse folder. Saml den i midten og vrid dem sammen i en knude. Pensl evt. med lidt sammenpisket æg og sæt brødet i ovnen ved 50 grader i 10 minutter. Skru op til 175 grader og bag det færdigt ca. 1 time.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4623 gange,
og udskrevet 69 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Susanne  -  2015-11-02 23:04:43
De blev rigtig gode. Men et godt råd, er at de ikke skal "limes" sammen med sammenpisket æg. Så bliver de for våde, og er derved ikke så lette at samle.

  -  2010-04-14 12:31:09
skal margerinen smeltes?

  -  2008-01-17 12:33:16
skal bruge den i et project og lyder lækker. håber den er ligeså lækker som den vriker til at være