Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Portvinsmarinerede svesker

Portvinsmarinerede svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.svesker uden sten
0.75 dl.vand
0.75 dl.sukker
0.75 dl.portvin
1 appelsin Skallen heraf
1 dl.Cheasy fraiche 9%
 
Opskrift:
Opløs sukkeret i vandt over sagte varme. Tilsæt portvinen. Læg sveskerne i blød i blandingen. Lad dem stå og trække et døgn, vend sveskerne undervejs.

Skræl appelsinen. Befri skallen helt for enhver antydning af hvid hinde. Skær appelsinskallen i meget fine strimler. Hæld kogende vand over de fine strimler appelsinskal. Lad det trække godt 1 min.

Hæld vandet fra de fine strimler appelsinskal. Lige inden serveringen pyntes med den velafdryppede appelsinskal.

Serveres med Cheasy fraiche 9%.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13709 gange,
og udskrevet 190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu