Opløs sukkeret i vandt over sagte varme.
Tilsæt portvinen.
Læg sveskerne i blød i blandingen.
Lad dem stå og trække et døgn, vend sveskerne undervejs.
Skræl appelsinen.
Befri skallen helt for enhver antydning af hvid hinde.
Skær appelsinskallen i meget fine strimler.
Hæld kogende vand over de fine strimler appelsinskal.
Lad det trække godt 1 min.
Hæld vandet fra de fine strimler appelsinskal.
Lige inden serveringen pyntes med den velafdryppede appelsinskal.
Serveres med Cheasy fraiche 9%.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14880 gange, og udskrevet 203 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider