Rokkeroulade

Rokkeroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : HajFisk - Rokke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
700 g.rokkevinge
20 g.smør
225 g.hel frosen spinat
120 g.gulerod
1 løg
1 spsk.fintrevet ingefærrod
2 dl.kokosmælk
225 g.butterdej
1 æg
 
Opskrift:
Fileter rokkevingen. Drys de to stykker med lidt salt og læg dem til side mens fyldet tilberedes. Smelt smøret og damp spinat, groftrevet gulerod og finthakket løg heri. Rør ingefær og kokosmælk i grøntsagerne og kog ind til næsten al væden er fordampet. Smag til med salt og peber og køl fyldet af. Læg vingerne forskudt over over hinanden (den tykke ende over den tynde), fordel noget fyld herpå og rul vingerne som til en roulade. Rul butterdejen lidt ud, smør resten af fyldet herpå, og pak rouladen ind i butterdejen. Læg rokkerouladen med sammenføjningen nedaf i et ovnfast fad, pansl med sammenpisket æg og drys med lidt salt. Bag rokkerouladen i ovnen ved 200°C i 45 minutter. Serveres koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 7835 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu