Farseret karpe

Farseret karpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 skalotter
 persille
 dild
 ribs
 kogte ris
 smør
 salt
 peber
 bouillon
 
 Små karper
 løg
 persille
 olie
 
Opskrift:
Hakkede skalotter og persille blandes sammen med dild og nogle ribs i kogte ris, dette brunes let i smør, der efter røres med salt, peber og bouillon deri, og risene med disse forskellige ingredienser koges, men ikke alt for længe således at risene bliver for udkogte.

Små karper befris for skællene, renses som sædvanligt og rygbenet udtages. Fiskene fyldes med ovenstående risfars, sammensys, lægges på en pande, bestrøs med hakkede løg og persille og overhældes med olie. Panden stilles i den varme ovn hvor den må henstå til fiskene er gennemstegt.





karakterer:
Opskriften er vist 8898 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-11 08:06:23
Mangler mængde- og tidsangivelser! Øv, vi er jo ikke alle vant til at tilberede karper!!!!!