Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Farseret karpe

Farseret karpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Karper
 
Opskrift:
Hakkede skalotter og persille blandes sammen med dild og nogle ribs i kogte ris, dette brunes let i smør, der efter røres med salt, peber og bouillon deri, og risene med disse forskellige ingredienser koges, men ikke alt for længe således at risene bliver for udkogte.

Små karper befris for skællene, renses som sædvanligt og rygbenet udtages. Fiskene fyldes med ovenstående risfars, sammensys, lægges på en pande, bestrøs med hakkede løg og persille og overhældes med olie. Panden stilles i den varme ovn hvor den må henstå til fiskene er gennemstegt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7240 gange,
og udskrevet 99 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mønboen  -  2009-04-11 08:06:23
Mangler mængde- og tidsangivelser! Øv, vi er jo ikke alle vant til at tilberede karper!!!!!