Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Karpe kotelet

Karpe kotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Karpe

Ukendt oprindelseslandKilde : Gråsten Statsskovdistrikt

Indsendt :



Ingredienser:
 karpe
 salt
 gåsefedt
 
 selleri
 pastinak
 agurk
 
 lidt vin - rød eller hvid
 friskskårne krydderurter
 
Opskrift:
Med en skarp kniv, skæres hovedet af karpen og resten af karpen skæres ud i skiver på ca. 4 cm tykkelse. Disse koteletter saltes på hver side og trækker 1 til 2 timer. På panden hældes gåsefedt, og når det er brændende varmt, lægges koteletterne på. Efter ca. 1½ til 2 minutter vendes de. Efter 1½ til 2 minutter på den anden side, tages de af og lægges som tagsten i et ildfst fad. Dette sættes i en 120 grader forvarmet ovn. På samme pande ristes fine terninger af rå selleri-pastinak-agurk. Så snart grøntsagerne giver væde, hældes de over fisken i ovnen. Kog panden af med lidt vin - rød eller hvid, alt efter temperament. Hæld denne rødvinssky over fisken og server straks - overdrysset med friskskårne krydderurter.

Serveres med f.eks. pureé af kartofler og kålrabi.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8314 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu