tørret eller røget fåre- eller lammeribbe500 g. tørret eller røget fåre- eller lammeribbe
1
l.
mælk1 l. mælk
1
dl.
hvedemel1 dl. hvedemel
Opskrift:
Kog kødet i vand til det er næsten mørt.
Skræl og vask kålenrabien, skær den i skiver og kog den ca. 15 minutter sammen med kødet.
Lav en jævning af mel og mælk.
Tag kødet og kålrabien op.
Tilsæt jævningen i kraften og kog op.
Smag til med salt.
Skær kødet og kålrabien op og spis dette ved siden af suppen.
Til denne julesuppen, som er speciel for deler av Setesdal, hører Valle-lefse som er en fin potetlefse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 18007 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider