finthakkede skalotteløg eller et rødløg 2 finthakkede skalotteløg eller et rødløg
1
dl.
æbleeddike 1 dl. æbleeddike
1
dl.
bærsaft - ribs solbær eller blåbær lidt bær brombær eller tranebær 1 dl. bærsaft - ribs solbær eller blåbær lidt bær brombær eller tranebær
havsalt havsalt
friskkværnet sort peber friskkværnet sort peber
1
spsk.
akaciehonning 1 spsk. akaciehonning
vanillekorn fra en stang vanille vanillekorn fra en stang vanille
lidt frisk revet ingefær lidt frisk revet ingefær
1
hel rød chili 1 hel rød chili
salt salt
peber peber
Opskrift:
Snit rødkålen fint. Kom løgene og kålen i gryden og lad det sautere i egen væske under omrøring. Kom resten af ingredienserne ved og lad kålen passe sig selv ved svag varme ca. 10 min. - så der stadig er bid i den.
2: Den hele chili - og de tomme vanillehylstre serveres med, men spises ikke, men de har sammen med ingefær, givet en skøn smag til retten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 34254 gange, og udskrevet 1153 gange.
Kommentarer
Inge V. - 2011-04-23 15:18:30 Rødkål hedder red cabbage på engelsk.
birthe - 2010-12-23 14:25:36 hvordan siger man rødkål på engelsk
jøren fra skagen - 2010-12-23 14:22:19 jeg elsker det. MMMMMM
birthe - 2010-12-16 13:27:55 smager bare skønt :-) godt med ingefær smagen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider