Ikan Panggang (udstoppet makrel)

Ikan Panggang (udstoppet makrel), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Oprindelsesland : Malaysia

MalaysiaIndsendt :     

Ingredienser:
 makreller, helst så små som muligt
 
 Krydderblanding til fyld:
 finthakket eller stødt frisk chili og hvidløg i forholdet 1:5
 evt. en lille smule kokosmælk
 lidt salt
 
Opskrift:
Makrellerne renses og et snit lægges på hver side af rygfinnen, så man får to lommer. Lommerne fyldes med chili/hvidløgsblandingen. (Hvis makrellerne ikke er for fede kan en lille smule kokosmælk blandes i, og husk lidt salt). Grill makrellerne under grillelement i ca. 5-10 min., og vend en gang.





karakterer:
Opskriften er vist 17343 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
opskriften stammer fra min svigermor Cheng Nya Eng og jeg fik den første gang ved stranden på Changhi Beach, en i familien havde lavet Ikan Bilis Sambal(små bitte fisk i svigermors sambal med fint skårne limau perut blade,dertil ris kogt med kokosmælk og friske pandanblade,een af mine største madoplevelser,(fisken vi grillede hed Ikan Kembong eller på englesk Iron Tail. Ægte Nam-Nam. Michael Pang-Larsen, Dragør

  -   2005-01-01 01:01:01
denne opskrift er fra nams kusines køkkenskole i Dragør, bragt i Meyers Køkken