Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ikan Panggang (udstoppet makrel)

Ikan Panggang (udstoppet makrel), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Oprindelsesland : Malaysia

MalaysiaIndsendt :



Ingredienser:
 makreller, helst så små som muligt
 
 Krydderblanding til fyld:
 finthakket eller stødt frisk chili og hvidløg i forholdet 1:5
 evt. en lille smule kokosmælk
 lidt salt
 
Opskrift:
Makrellerne renses og et snit lægges på hver side af rygfinnen, så man får to lommer. Lommerne fyldes med chili/hvidløgsblandingen. (Hvis makrellerne ikke er for fede kan en lille smule kokosmælk blandes i, og husk lidt salt). Grill makrellerne under grillelement i ca. 5-10 min., og vend en gang.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 15433 gange,
og udskrevet 213 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

www.namskusine.dk  -  0000-00-00 00:00:00
opskriften stammer fra min svigermor Cheng Nya Eng og jeg fik den første gang ved stranden på Changhi Beach, en i familien havde lavet Ikan Bilis Sambal(små bitte fisk i svigermors sambal med fint skårne limau perut blade,dertil ris kogt med kokosmælk og friske pandanblade,een af mine største madoplevelser,(fisken vi grillede hed Ikan Kembong eller på englesk Iron Tail. Ægte Nam-Nam. Michael Pang-Larsen, Dragør

nams kusine  -  0000-00-00 00:00:00
denne opskrift er fra nams kusines køkkenskole i Dragør, bragt i Meyers Køkken