Benediktekager

Benediktekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.margarine
625 g.farin
1.25 dl.vand
2 spsk.kanel
3 tsk.stødt nellike
2 meget finthakkede pomeransskaller
3 tsk.potaske
1 bagepulver
1000 g.hvedemel
 
Opskrift:
Margarine, farin, vand, kanel, nellike og pomeransskal varmes op sammen, men må ikke komme i kog. Køles af, og resten æltes heri. Dejen skal stå natten over. Formes som små stænger ved at køre dejen gennem kødmaskinen (som når man laver vanillekranse, men gennem en lidt bredere form). Skæres i 5 cm. stykker. Bages ved 175 grader C i ca. 10 minutter, de skal være sprøde. Smagen minder ganske lidt om brune kager.





karakterer:
Opskriften er vist 21965 gange,
og udskrevet 179 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu