Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kylling på spyd

Kylling på spyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Oprindelsesland : Korea

KoreaIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.kyllingelårfileter
1.25 dl.sake (risvin)
2 dl.mørk soyasauce
1.25 dl.mirin (sød risvin)
2 spsk.sukker
2.5 dl.(65g) forårsløg, i 2 cm stykker på skrå
 


Opskrift:

25 træspyd lægges i blød i vand i ca 20 min. De tørres af og sættes til side. Skær kyllingen i mundrette stykker. Rør sake, soyasauce, mirin og sukker sammen i en gryde, og bring det i kog og sættes til side. Sæt kyllingekød på spyddene skiftevis med forsårløg. Læg dem i en bradepande, dækket med alufolie. Steges under forvamet grill. Vendes og penles hyppigt med saucen, i 7-8 minutter el. til kødet er gennemstegt




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (29 stemmer)

Opskriften er vist 24408 gange,
og udskrevet 297 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

nelle  -  2008-08-09 22:59:14
Det koreanske køkken er altså mere kompliceret end denne opskrift antyder... bare så i ved det... og hovedingredienserne er hovedsageligt, gochuchang, sirup, sesamolie (den asiatiske) soya, sukker....vil nok søge andre sider hvis jeg skulle lave koreansk mad, og det skal smage rigtige