Mel og sukker sigtes.
Gæren lunes i lidt af mælken og røres sammen med resten af mælken.
Lidt salt og rosiner tilsættes og dejen æltes grundigt, først i dejtruget, senere på bordet.
Hviler et lunt sted under et klæde, til dejen er hævet til dobbelt størrelse.
Slås ned og formes som et stort rundt brød, der atter efterhæver på bagepladen.
Bages ved ret stærk varme ca. 220 grader C i 30-35 minutter.
Tips:
Kagen stammer fra Fanø.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10984 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
- 2014-01-16 08:24:35 snit også pølser i dejen
- 2011-10-31 19:26:11 hvor der er pøls
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider