Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Julekage med pøls

Julekage med pøls, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
125 g.sukker
50 g.gær
2.5 dl.mælk
 lidt salt
 rosiner efter smag
 
Opskrift:
Mel og sukker sigtes. Gæren lunes i lidt af mælken og røres sammen med resten af mælken. Lidt salt og rosiner tilsættes og dejen æltes grundigt, først i dejtruget, senere på bordet. Hviler et lunt sted under et klæde, til dejen er hævet til dobbelt størrelse.

Slås ned og formes som et stort rundt brød, der atter efterhæver på bagepladen.

Bages ved ret stærk varme ca. 220 grader C i 30-35 minutter.

Tips:

Kagen stammer fra Fanø.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10613 gange,
og udskrevet 107 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-01-16 08:24:35
snit også pølser i dejen

  -  2011-10-31 19:26:11
hvor der er pøls