Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dadelbrød

Dadelbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
200 g.tørrede dadler
4 dl.ymer
75 g.lyst rørsukker
75 g.mørkt muscovadosukker
1 citron reven skal heraf
200 g.grahamsmel
200 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Hak dadlerne i små stykker. Rør ymer og sukker sammen. Tilsæt citronskal, bland de 2 slags mel og bagepulver og det i. tilsidst vendes dadlerne i. Fordel massen i en smurt brødform (1 1/2 l) og bag brødet ved 175-180 grader ca. 1 time.

Tips:

Dette er en mellemting mellem et saftigt brød og en fast kage. Nybagt serveres det som det er men kan også nydes koldt med smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20037 gange,
og udskrevet 287 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mai-Britt   -  2017-12-17 13:23:37
Hvad kan man bruge i stedet for ymer? 1. Jeg tåler ikke mælkeprodukter 2. Jeg bor i udlandet og her er Ymer ukendt.