Dadelbrød

Dadelbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Frugt - Dadler

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
200 g.tørrede dadler
4 dl.ymer
75 g.lyst rørsukker
75 g.mørkt muscovadosukker
1 citron reven skal heraf
200 g.grahamsmel
200 g.hvedemel
3 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Hak dadlerne i små stykker. Rør ymer og sukker sammen. Tilsæt citronskal, bland de 2 slags mel og bagepulver og det i. tilsidst vendes dadlerne i. Fordel massen i en smurt brødform (1 1/2 l) og bag brødet ved 175-180 grader ca. 1 time.

Tips:

Dette er en mellemting mellem et saftigt brød og en fast kage. Nybagt serveres det som det er men kan også nydes koldt med smør.


karakterer:
Opskriften er vist 21904 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mai-Britt   -  2017-12-17 13:23:37
Hvad kan man bruge i stedet for ymer? 1. Jeg tåler ikke mælkeprodukter 2. Jeg bor i udlandet og her er Ymer ukendt.